SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 17:51


(Helene som blogger)
Heey! Første dag på sommerferien, og det regner. Utrolig kjedelig for jeg sitter her alene, og lengter etter å ut. Tenkte egentlig at jeg skulle sykle til sentrum for å kjøpe to gensere jeg holdt av i går. Men det blir vell neppe noe. Snart drar jeg til Breivik campingplass, sammen med May-Helen og Malin. Gleder meg, blir nok noe bading der ja....Hahah, i regnvær! 
Fant noen utrolig gamle bilder på pc'en til pappa, siden det er den jeg blogger fra nå. 


 
Hahahha, bildet er tatt sommeren 2010. Flink sa du?


Hahahah, turnkonkuransen i 2010. Meg og Amalie, uff skjønner ikke hvofor jeg legger ut dette....


Mor sin 80 års dag. Dette er bare barnebarna til mor, på pappa sin side. Vet vi er mange (og "normale"), og det var noen som ikke var 
der. Bildet er tatt i 2010. 

Men nå kjører vi til Breivik, May-Helen og Malin er der allerede♥ 

-Helene 
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 16:05


(Helene som blogger)
Heisann! Nå stikker jeg til byen for å trene. Vi skal ha dugnad i turnhallen vår. Hallen skal bli et bedre sted å være å trene i, så vi skal rydde og vaske, og flytte litt på apparatene. B.l.a ta ned tribunen og litt forskjellig. Så må vell egentlig løpe, slenger inn noen bilder i farta.  
 

 Topp fra H&M // Shorts fra Cheermania...... Shorts kan du kjøpe HER!

 

-Helene 
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 15:47


(Helene som blogger)
Heei♥ Fikk ikke lagt ut bildene av outfiten i går, så legger de bare ut idag. 


Bukse fra H&M // Genser fra Cubus // Vest fra Espirit

Sorry for de dårlige bildene, men måtte bare ta noen med webben fordi mamma skulle kjøre meg til Malene, og vi hadde veldig dårlig tid. Mamma skulle på sykehuset fordi jeg fikk en fetter igår. 

-Helene
SKREVET: 18.06.2012 / KLOKKEN: 23:08


(Helene som blogger)
Heei♥ For en liten stund siden, så kom jeg hjem fra kino med Mariel. Det var kjempe koselig, og vi hadde det morsomt på bussturen hjem igjen. Tror ikke jeg har ledd så mye i hele mitt liv før. Fikk også kjøpt meg den nye cd'en til Justin Bieber, Believe ♥♥♥♥♥♥ Har ventet så lenge på at det skulle komme ut, og vi fikk med hver vår plakat når jeg kjøpte den. Hahaha, den er allerede opp på veggen sammen emd resten av plakatene.
"Norwegian fans, I love you guys so much" Justin Bieber ♥

Tror jeg går å legger meg, i morgen skal jeg bare på skolen i 2. time, å få karakterene mine. Også hjem igjen♥


-Helene
SKREVET: 15.06.2012 / KLOKKEN: 18:22


(Helene som blogger) 
Heei♥ Nå er det ca en uke siden jeg bestilte smilelab tannbleking, så det er vell ikke så lenge før de kommer i posten. Fant ut at ca to dager etter at jeg bestilte det, så var det 20% på det. Men ja, gjort er gjort. Har hørt at det virker utrolig bra, og får tennene dine til å virke så mye hvitere på så kort tid. Og det er heller ikke så veldig dyrt. Gleder meg utrolig mye til å teste dem ut. Hvis de fungerer bra, kommer jeg til å fortsette med å bruke dem. 

Idag er det siste dag det er 20% rabatt. Før kostet de 499, men nå koster de bare 399....♥ Så hvis du vil ha dem, og vil kjøpe dem billig, så burde du kjøpe idag... For de har ikke 20% i morgen.

Link til produktet er HER  ♥ ♥ 

Bruker du smilelab? 


-Helene 
SKREVET: 11.06.2012 / KLOKKEN: 17:40


(Helene som blogger)
Hei! Da er det ikke så veldig lenge til så drar jeg ned til Vigeland hovedgård. Foreldrene til noen i klassen har arrangert noe der, så vi skal ha klasse avslutning. Blir nok sikkert en kjempe fink kveld sammen med mange koselige folk. Får vell egentlig fortsette på engelsk fremføringen vi skal ha på onsdag...arg! Fikk også tilbake engelsk tentamen tilbake idag, fikk faktisk mye bedre karakter enn jeg forventet. Jeg kan bare ikke fordra engelsk, og det er et av de verste fagene jeg vet om, og har derfor ikke fått de aller beste resultatene på stiler og prøver. Men ble ganske fornøyd da jeg fikk den tilbake idag. 

 

 Veldig enkel sommer outfit ♥

topp fra cubus // singlett fra gina tricot // smykke fra glitter tror jeg, hah.... Fikk det av ei veninne. Nå kom verden herligste Malene, og vi går ned å lager noe mat.


-Helene 
SKREVET: 08.06.2012 / KLOKKEN: 17:31


(Helene som blogger)
Hei! Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen, det var jo "veldig gøy" i regnvær i tillegg. Menmen det var jo koselig med alle folkene, og gøy med mange gode resultater da. Senere idag har jeg ingen planer frem til nå. Men tror jeg skal på family ung på moonlight klokka 20:00.  Har så utrolig lite å gjøre, beste chilledagen på leeenge nå altså. Alltid er det bare stress med trening, skole, lekser og prøver. Men nå er jo omtrent alt ferdig, bare en naturfagsprøve igjen så er alt doneee. Og snart sommerferie også, årrrh lovemylife....♥

Legger ut noen bilder fra forrige helg, når meg og Malene var på campingplassen... Verdens beste helg, med verdens beste jente ♥

 
Jaja, trenger ikke si det! Fjortiss power til 23957381.... 


Love U sweety♥

forskjell? haha....
tenkte at jeg skulle lese litt i favorittboka mi... Klarer aldri å legge den fra meg, leser hveeer dag<333333333333


-Helene


hits