SKREVET: 24.04.2012 / KLOKKEN: 18:25


(Helene som blogger) 
Heei ♥ Idag har det bare vært en normal, vanelig og kjedelig dag. Har ikke gjort noe annet en matteleksa, og hadde egnetlig tenkt å sykle til sentrum for å bytte en genser, men fant ut at de hadde stengt nå...
Så da gjør vi det en annen dag.  Har ikke en dritt å gjøre, Amalie er på trening, Malene er i Spania, skulle egentlig til byen med noen folks, men det skulle vi heller gjøre til torsdag, siden hun ene kunne ikke idag. Tror jeg tar meg en sykle tur ned på butikken og kjøper noen jordbær og sjokolade♥

 

 


Smile!
Topp fra Cubus 199 kr, bukse fra Cubus 199 kr, skjerf fra H&M 99 kr! Veldig enkelt, men bedre enn ingenting...♥
 

Hva syntes dere? 

-Helene
SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 22:03


(Helene som blogger)
Hei! Hadde egentlig planer om at jeg skulle legge meg nå, men kom på at det var lenge siden jeg hadde blogget. Så må vell publisere et innlegg før jeg går til sengs. 
Dagen idag startet med at jeg forsov meg til konkurransen. Vi måtte møte i Kristiansand klokka 8, og det tar jo en halvtime å kjøre bort dit fra Vennesla, så vi måtte ha reist hjemme fra halv 8, og jeg våknet ikke før klokka var kvart over sju. Da hadde jeg bare 15 minutter på å pakke og stelle meg. Jaja, rakk det jo da!  Etter det kjørte vi to timer med bil til Flekkefjord for å konkurrere. Det viste seg jo at vi fikk veldig gode resultater. Vi fikk 5 av 6 medaljer, og fikk to 1.plasser, to 2.plasser, og en 3.plass.  Er så fornøyd som det går ann å bli! 

 
Kristiansand turnforening (KTF) 2010... Hahah lenge siden!

 
KTF, februar 2011, treningsleir i Danmark, også veldig lenge siden. KTF, september 2011, også lenge siden... 

 


Dette tok vi da igår, April 2012! Vet at det er veldig utydelig, treneren vår er veldig "flink" til å ta bilder...
 

Hva syntes du? ;*

-Helene
 
SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 17:56


Bare klikk på denne linken for å få spotify premium gratis! → http://gratispremium.info/?ref=813269 SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 14:36


Sigrid blogger

Unskyld for lite blogging i det siste... Har ikke hatt så mye blogglyst faktisk. Men jeg feiret bursdagen min på fredag med Katrine, Silje, Andrine, Helene og Amalie. Utrolig koselig! Alle overnattet bortsettfra Silje. I går måtte Katrine og Andrine hjem gangske tidlig, så meg og Amalie så på Helene trene, så dro vi til byen. Der hadde vi det dritgøy! Inne på Sandens så lå Amalie og Helene på rullebåndet som man holder seg i når man står i rulletrapper, så kom sentervakten og sa at vi ikke kunne. Så var vi på mcdonalds en stund og spiste, etter det gikk vi på kiwi og lå på det rullebåndet, og der var det veldig bratt så når Amalie skulle gjøre så glei ho bare ned og opp, ned og opp, ned og opp, og meg og Helene fikk helt latterkrampe! Så sa ei dame som jobba der at hvis vi gjorde det igjen måtte vi gå ut. Så satt vi litt på hesten i Markens og spurte randomme folk om de kunne ta bilder av oss! Også gikk vi på mcdonalds igjen og satt inni det lekeslottet i sikkert en time. Klokka halv ni skulle vi ta bussen hjem til meg, men bussen hadde gått så vi måtte vente en time til. Men klokka ni kom faren til Amalie og kjørte oss hjem, og der henta Amalie tingene sine, så måtte ho hjem. Men Helene var hos meg litt lenger.

Twistene Forever!

Hahah, meg og Helene.

Tror jeg skal legge ut bilder fra bursdagen til Helene forrige søndag litt senere.

- Sigrid
SKREVET: 19.04.2012 / KLOKKEN: 21:23


(Helene som blogger) 
Heii! Idag har meg og Amalie syklet til sentrum, sportye eller? Neida, men så var vi der i ett par timer, så syklet vi hjem igjen. 
Og nå sitter jeg og hjelper lillesøstra mi med leksene sine. Nå tror jeg snart sola skal ta seg en tur innom Vennesla og. I går regnte det som hel*****. 
Men det ser ut som at det har tenkt til å bli litt sol i morgen. 

 


Shorts fra H&M 149 kr,  T-skjorte fra Cubus 179 kr,  Skjerf fra Gina Tricot 99 kr, smykke fra Cubus 69 kr, armbånd fra perfect home 49 kr. 


Hva har du/dere gjort i dag? ;*

-Helene
SKREVET: 19.04.2012 / KLOKKEN: 17:16


(Helene som blogger)
Heii ♥ På søndag feiret jeg bursdagen min hjemme hos meg, sammen med noen venninner. Det var kjempe koselig, og fikk mye fint.
Det var ikke alle som kom, men totalt så var vi 9 stk. Fikk ikke tatt særlig mange bilder, fordi jeg b.l.a ikke har kamera, så det var for det meste bare de andre som tok bilder. Men de har jo ikke jeg... Mamma tok jo ett par bilder også men, hun er ikke en spesielt flink fotograf.


øredobber jeg fikk


sko
Og fikk et smykkestativ av Amalie!
 

-HeleneOlsen
SKREVET: 17.04.2012 / KLOKKEN: 20:01


Sigrid blogger

Heia! Skoledagen i dag var like kjedelig som de fleste andre skoledager.
Når jeg kom hjem fra skolen var jeg litt på pc'en, så spiste jeg middag.
Senere i kveld skal meg og mamma bake horn men skinke!- Sigrid

 

 
SKREVET: 16.04.2012 / KLOKKEN: 16:52


Sigrid blogger

Heia! Når jeg komhjem fra skolen i dag satt jeg meg til med lekser med en gang, så nå er jeg ferdig med alle! Kjempedigg.
Etter middag skal jeg sykle til turntrening. Men skal spise nå så blogges! Slenger bare inn noen outfit bilder fra i dag.


- Sigrid! ♥
SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 14:10


Sigrid blogger

Hallo! Fikk ikke dratt på den KIF-cuppen i går, så jeg dro dit i dag for å se Elida sitt lag spille. Det var utrolig gøy å se henne igjen!♥
Når jeg kom hjem stekte jeg rundstykker og kokte egg. NAM. Klokken seks  kveld skal jeg i bursdag til min kjære Helene, gleder meg!
Kan sikkert ta med kameraet. ;-) Men vi blogges!- Sigrid♥

SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 12:29


Sigrid blogger


Ja, her er det jeg fikk til bursdagen. Sykt flaut å legge den ut!
Sorry for masse støy i bakgrunden, men det er kameraet som fokuserer.. haha

-Sigrid♥
SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 10:53
Sigrid blogger


Heia! I dag har jeg bursdag og er endelig fjorten år! Haha.
Senere i dag skal jeg se på KIF Cup siden bestevenninna mi fra Stavanger skal spille.
I kveld får jeg besøk av noen fra familien, så skal vi feire litt. Har fått en del gratulasjoner på facebook og på mld, og det er jo utrolig koselig! Men vi Blogges! ♥

Juni lagde den når med og Katrine overnattet hos Synne og Juni for en stund siden!

Dette er alle vi lagde til sammen!

- Sigrid!
SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 01:21


(Helene som blogger) 
Heei  ♥ Nå er jeg så trøtt at jeg ligger på gulvet, ser på tv, og øynene mine klarer nesten ikke å holde seg oppe! 
Men jaja, skal nok holde ut til dette innlegget er ferdig. 

Som dere sikkert vet så er det 13/04 2012, det vil si fredag den trettende... Det har jo for de alle fleste betydd ulykke, men fredag den 13. har alltid vært min spessielle lykkedag.  
Og det viste seg etter jeg hadde kommet hjem fra skolen, og noen folk ringte fra Tønsberg, og sa at de hadde funnet kameraet mitt! Lykke til tuseeen! ♥ Herreguud, ble så glad. Har mistet/ødelagt trekameraer på under ett halvt år.  To av dem var mamma sine, og ett var mitt. 
Og i går var meg og Amalie i badelandet og på senteret. Så gikk vi innom mc Donalds, fordi det var den forrige plassen hvor jeg hadde mammas kamera. Og de hadde det der! Enda mer lykke, serriøst det må være noe galt når jeg finner to kameraer på to dager....

 Får bare lagt ut noen bilder fra kameraet jeg fant igår. Som er tre uker gamle nå, fra når meg og Malene var i dyreparken. 

 


Elsker deg snuppami;* 


Busstoppet som vi satt i over en time og ventet på bussen....


Så traff vi Amalie, og fant ut at vi ville til kutoppen...


Rådyr/reinsdyr eller hva søren det er.....


Lamaaa♥


flinke til å klarte?


Hva syntes dere?

 

-Helene
SKREVET: 13.04.2012 / KLOKKEN: 22:20


Sigrid blogger


Jeg vet det har vært dårlig blogging fra min side i det siste, men jeg fikk noe virusdritt på pc'en min så jeg kunne ikke bruke den.
Men nå har pappa heldigvis fikset det!
I dag er det endelig fredag og endelig helg. Denne uka har det jo bare vært 3 dager med skole da, men.. deilig med helg uansett!
Etter skolen ble jeg med Andrea hjem, fikk bare vært der i en og en halv time elns, før jeg skulle på turntrening.
Men nå går jeg ned og finner jeg meg noe godis, blogges! ♥ - Sigrid ♥
SKREVET: 11.04.2012 / KLOKKEN: 21:53


(Helene som blogger) 
Heei ♥ Da var første dag etter påska gjennomført, og ingen lekser eller noe har vi. For ei chill uke! Men om ca en månede så sitter vi med engelsk og matte tentamen. Og gjett om jeg skal øve mye asså, da blir det nok ikke mange treninger på meg, bare så det er klart. Jaja, akkurat hatt en varm og laaaang dusj, etter den syke treninga idag. Ååhhh, alle var helt døde etter en skikkelig hard trening, med mange hopp, stunting og tøying. Og nå har jeg tøyd som en gal her hjemme, siden treneren min sier at jeg skal gjøre scorpion på venstre bein, selv om jeg gjør på høyre. Så jeg driver jo å tøyer som en gal til neste konkurranse, kommer til det senere. Og nå har jeg sykt vondt i ryggen.

 


Overspagat!

 


jentespagat med venstrebein...


Scorpion som jeg må lære meg med andre bein...

Hva syntes du?

-Helene


 
SKREVET: 10.04.2012 / KLOKKEN: 13:12


Sigrid blogger

Heia! Til morgningen i dag satt jeg meg til og lagde en inspirasjonsplakat, så nå har jeg to. :-)
Har ingen andre planer for dagen, bortsett fra at jeg må rydde rommet.. jaja. Har også fått hengt opp noen One Direction plakater! Hohoh.
Dette er den siste dagen med ferie, ikke bra! Det har gått utrolig fort, så da håper jeg det ikke tar så lang tid før det er sommerferie!
Blogges!♥
♥1D♥

- Sigrid

SKREVET: 09.04.2012 / KLOKKEN: 14:57


Sigrid blogger

Hallo! I forrige innlegg sa jeg at jeg skulle få en overraskelse og det var kake og en liten presang siden jeg snart har bursdag og mamma ikke skal være hjemme på bursdagen.
Så jeg fikk en herlig bløtkake og hjerte øretelefoner som jeg har ønsket meg! ♥
Skal se på American Pie nå, så hadet!

♥NAM♥- Sigrid

SKREVET: 09.04.2012 / KLOKKEN: 10:14


Sigrid blogger

Heia! Prøvde å stå opp så tidlig som mulig sånn at jeg skal bli trøtt i kveld og sovne fort, hahah! Men det ble ikke sååå tidlig.. jaja.
Mamma sa at jeg skulle få en overraskelse idag! Har ikke peiling på hva et kan være. Men vi blogges! ♥
-Hva skal dere i dag?


- Sigrid ♥
SKREVET: 08.04.2012 / KLOKKEN: 16:07


Sigrid blogger

Ja, da var det enda en søndag! Har bare chillet i senga med pc'en i dag og har ingen planer for resten av dagen. 
Men vi skal ha god fiskemiddag og is til dessert tror jeg. hohoh. Har vel egentlig ikke så mye mer å skrive. Men vi blogges søtiser♥


meget nydelig ja

heisann..

hallo

curls ftw!

- Sigrid♥

 
SKREVET: 08.04.2012 / KLOKKEN: 11:23


Sigrid blogger

God morgen!
- Hvilket likte du best? ♥ 
- Sigrid ♥
SKREVET: 07.04.2012 / KLOKKEN: 22:52


Blogg.no har en konkurranse hvor du kan vinne to kinobilletter til Amarican Pie!
Trykk_her_for_å_bli_med_i_konkurransen!

reunionvinnSKREVET: 07.04.2012 / KLOKKEN: 22:48


(Helene som blogger)
Hei! Sitter og koser meg i senga med masse godteri fra Sverige. Det var en kjempe koselig tur vi hadde. På tirsdag dro vi hjemme fra klokka 12:00, så kjørte vi til campingplassen til Amalie og de, fordi faren hennes skulle bare male verandaen. Når han var ferdig med det, fortsatte vi kjøreturen mot Sandefjord, hvor båten kjørte fra. Båten gikk fra Sandefjord klokka 18:00. Etter to og en halv time med båt, var vi i Strômstad i Sverige. Da var det bare 5-10 minutter med bilkjøring så var vi på hotellet. 
 De to neste dagene var vi i badelandet, i sentrum og på Nordby senteret. I badelandet, eller kan vell egentlig ikke kalle det for et badeland. det var ikke så veldig stort, men ja! Det var det ekstremt gøy, skikkelig typisk meg og Amalie "verden"... Haha, det var ett sånn rom med en iskald dusj, og så var det ett sånn rør ved siden av, som det kom snø ut av. Og så var det ett rom som det var to benker lagd av fliser, som var dødsvarme. Og det satt vi i evigheter å bare snakket. Og tror det var minst 5 badstuer der... Ja og selvfølgelig et normalt basseng, og ett inn og ute boblebad. Har ingen anelse om hvor mange kopper med snø vi spiste tilsammen, men i løpet av en time, tror jeg kanskje vi gikk inn i det "snø rommet" minst 13 ganger. Også hadde vi snøball krig inni "badelandet". Og andre folk ikket bare rart på oss. 

Vi hadde dessverre ikke tid til å ta så veldig mange bilder, men vi fikk da noen. Har ikke de her, de er på speirefleksen til Amalie. 

 
Hotellet!


Ja, også er det jo påskeaften idag også! Jeg sov hos Amalie i natt, og når vi våknet så hadde moren til Amalie lagd påskerebus til oss. Hvor vi måtte ut i hagen og lete etter lapper, om hvor påskeegget lå. Det tok jo ikke lang tid før vi fant det da... 

 


Glad i deg søs! ♥
Tenkte kanskje jeg skulle klippe meg kort, eller hva synes dere?

 

-Helene
SKREVET: 07.04.2012 / KLOKKEN: 00:09Lizbeth Osnes har en konkurranse på sin blogg hvor du kan vinne extentions, ta turen innom!
http://lizbethosnes.rhteknikk.no/vinn-extentions/


- Twisteer
SKREVET: 03.04.2012 / KLOKKEN: 11:01


(Helene som blogger)
Hei! Utrolig koselig når rommet er ryddet og ommøblert, nye ting er på plass, etter jeg kommer hjem etter overnatting hos Malene. Tusen takk mamma! du er best ♥
jaja, holder på å pakke, meg og Amalie reiser til Sverige, og blir der i to dager. Kjører bil bort, og de kommer å henter meg om en time. Så tar vi ferga hjem igjen tidlig torsdag morgen. Ahhh, det blir så deilig! har bare vært hjemme frem til nå i ferien. Det blir godt å komme seg litt bort. Og i tillegg så reiser vi på spa hotell. Livet kan ikke bli bedre enn dette! ♥  
Får vell kanskje fortsette med pakkingen, og så reiser vi. 
Beklager for den dårlige kvaliteten på bildene, men de er tatt med webcameraet, siden jeg 
ikke har kamera...
 

-Helene


hits