SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 00:53


(Helene som blogger)
Hei!  For litt siden kom meg og Amalie hjem fra Moysand. Vi reiste ut dit klokka 11:00. Hadde det kjempe koselig, og vi tok mange bilder. Vi tok de aller fleste bildene med speilrefleksen til Amalie, men de bildene har jo ikke jeg enda. Så dere får overleve med de bildene jeg har tatt, så kanskje jeg legger ut bildene til Amalie litt senere. 


Ahh, deilig vær! ♥


sjø♥
Hvitveis, dårlig bilde vet! Kameraet jeg hadde suger! haha

Men nå stikker jeg på yngres med Malene og kanskje Amalie. Så vi snakkes bare senere. 
Ha en super lørdagskveld videre!♥

 Det var meningen å poste dette innlegget for noen timer siden, men kom aldri til det poenget....

-Helene 
SKREVET: 23.03.2012 / KLOKKEN: 15:28


(Helene som blogger)
Hei! Må egentlig løpe, skal på trening, og har ikke stelt meg eller noe. Slenger bare inn noen bildet av outfiten idag. Beklager får dårlig blogging i det siste, men dere vet nok grunnen!

I kveld stikker jeg på release party på moonlight sammen med noen venninner. Bare å komme dørene åpner klokka 20:00, så bare komme. Mange sangere og rappere der. Blir kos! Link til facebook siden får du HER!
(Webcam bilder) 
Genser Cubus 199,-   Bukse H&M 149,- 

-Helene
SKREVET: 21.03.2012 / KLOKKEN: 15:19


Hallo!
Vi vil tipse dere om en side hvor du får rabattkoder på nettbutikker!
Gå inn her, registrer deg, og du får rabattkoder!

- Twisteer
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 21:38


(Helene som blogger)
Hei! Ååå, helga var helt sinnsykt bra! Vi reiste til Tønsberg klokka 16:00 på fredag og satt på buss i ca fire timer. Bussturen gikk helt sykt fort, og når vi kom frem så rakk vi akkurat ikke middagen. Huff, vi var så sultne, og det var ingen butikker som var åpne. Vi skulle legge oss klokka 23:00, men meg og hun jeg sove med, fikk ikke sove for den var 03:00, fordi vi lagg i senga og lo av den "kassa" vi hadde til TV. Og så gjorde vi partnerstunt med bamsen min i omtrent en time. Og så gikk vi igjennom hele programmet vårt ett par ganger.  Så vi fikk bare 3 og en halvtime søvn. Så var det konkurranse på lørdagen, det gikk drit bra. Er så stolt, programmet vårt gikk jo helt i dass, men seniorene var helt supre! De fikk da 2. plass i Elite Serien. Mens vi fikk 12. Haha, døde nesten da de ropte opp vårt navn. Men vi begynte jo på programmet vårt i midten av januar, så vi har bare holdt på i ca 2 måneder. 
Traff også blant annet Erica fra L0ve.blogg.no Og Voe (Emilie). Tok bilde sammen med Erica, men klarte å miste kameraet på NM, så de bildene har jeg ikke....
Derfor stjeler jeg noen fra Stine på facebook. Heheh!
 
Dere er herlige!
fine!♥


Banketten


VCT Explosion ♥


Beste trenere i verden! Glad i dere♥

Er så sykt lemster i lårene etter den syke treninga i går. Vi trente sammen med seniorene og de aller fleste fikk prøvd litt, og fikk kjenner følesen av å være flyer. To av flyerene i junior gjorde også store fremskritt, og fikk prøvd mye nytt. 

Meg i heel


Flyer Stine!


Pyramiden vår♥-Helene
SKREVET: 11.03.2012 / KLOKKEN: 19:55


Sigrid blogger

Har bakt kakeeee ¢¾hohoh, nam!

- sIgrid
SKREVET: 11.03.2012 / KLOKKEN: 17:16


Sigrid blogger

Heia! I dag har jeg faktisk vært ute på tur helt alene! Haha. Grunnen til at jeg gikk ut var at det eneste jeg gjorde var og sitte på pc'en og bli plagd av broren min, og mamma var ikke hjemme så det var ingen ting jeg kunne gjøre med det. Så jeg gikk ut. Først gikk jeg ned til barneskolen og var der litt, så gikk jeg hjem igjen for å hente mobilen. Så gikk jeg helt til Meny for å ta buss til byen siden 22 bussen som går fra der jeg bor kom ikke før om 2 timer. I byen gikk jeg på en godteributikk og kjøpte 7 sjokoladehjerter som smakte dritt, klarte ikke å spise de så jeg kasta de! Hohoh.
Så tok jeg bussen til Spicheren og gikk opp til bomringen for å bli hentet av mamma. Fin tur var det! ♥

Stoppet opp og tok bilder av noen svaner. Det var bare to, men jeg tok på sånn panorama ting.

søte


Haha, vi hadde jo sånn prosjektuke på skolen og jeg var på gruppe med Siren og Katrine og vi hadde om en stjernes liv, så i fremføringa hadde vi en dans som vi var stjerner i og da måtte vi jo glitre litt! Haha, fine ikke sant? ♥

- Sigrid
SKREVET: 09.03.2012 / KLOKKEN: 22:33


(Helene som blogger)
Hei! 
Idag har det vært en laaang dag, og jeg er kjempe sliten etter de siste 20 minuttene med bare styrke på turnen. Dette innlegget har jeg brukt døds lang tid på, fordi jeg venter på at tøyevideo greia mi, skal bli lagt ut på YouTube. Og nå er den bare på 27%......Hater å legge ut videoer på YouYube, fordi det tar j***** lang tid. Men nå stikker jeg ned til resten av familien og fortsetter å se på "The voice" ♥

 

-HeleneOlsenSKREVET: 06.03.2012 / KLOKKEN: 21:08


(Helene som blogger) 
Hei! 
Treninga i går, var bare det sykeste som har skjedd på lenge. Jeg skulle akkurat til å gjøre turnserien min, så kikket jeg bare på Amalie som var flyer i det øyeblikket. Og da hun skulle til å bli kastet, fikk hun for mye vekt på hælene, så hun falt, og hun falt over personen som stod bak, altså backspotten. Amalie prøvde å ta seg i mot med venstrearmen, men den knakk bare bakover sånn at hun fikk den under hele seg selv. Og alt dette stod jeg å så på! Tenkte bare for meg selv akkurat når det skjedde: " Ånei, stakars, håper det går bra!" Så løp jeg så fort jeg kunne, bort til henne der hun lå på gulvet. Spurte om det gikk bra, men hun svarte bare med tårene langt nedi halsen: "Neiiiii!! Jeg tror den brakk!" Så kom alle trenerene bort og måtte sjekke. De ringte legen og spurte om de kunne komme bort. Amalie klarte ikke å bevege armen, og ingen andre enn henne selv fikk lov til å ta på den. Charlotte som er den ene treneren er ambulanse sjåfør, og så at hun var nødt til å klippe opp genseren hun hadde på seg. Men da sier Amalie: "Nei, det er Rikke sin genser, dere kan ikke bare klippe den opp stakars!" Rikke og Vilde hadde vært i Danmark to dager før og kjøpt samme genser, så måtte de bare klippe den opp! Haha. 

Men ja, så måtte trenerene ringe til ambulansen siden Amalie kunne ikke bevege seg, så de måtte komme å hente henne men båre. og Amalie skulle jo på dø og liv ha med seg meg inni ambulansen! Så jeg måtte jo bare høre på henne, og ble derfor med inn i bilen. Vi kjørte rett til legen i Vennesla, så han kunne sjekke det. og han sa bare at den hadde gått ut av ledd, men du skulle likevell kjøre til Kristiansand sykehus, for å ta røntgen. 
Jeg skulle på turn trening i byen etter jeg hadde vært på cheerleadinga, så mamma hentet meg hos legen, så kjørte Amalie og de til sykehuset.

Når jeg var ferdig på treninga i byen og klokka var 21:30, så fikk Marte melding av Amalie at hun hadde både brukket armen, og fått skuldra ut av ledd, så hun skulle operere samme kveld. Stakars, jeg fikk helt sjokk, trodde ikke det var så ille. Huff, skulle ønske det heller var meg som hadde det vondt, for å se deg ha det slik som det, det klarer jeg bare ikke tanken på engang! Tenk du kom der på treninga så glad og fornøyd, også skal alt bare ende opp som dette!? Du fortjener det ikke i det hele tatt. Du fortjener bare det alle beste du jentami!
Også nå som det bare er 10 dager igjen til NM, så skal hele konkuransen bare falle sammen i grus for deg!? Tenk, det kan faktisk være at du aldri kan turne mer, det kan være at du har ødelagt skuldra di for resten av livet! Jeg håper du har det bra, og jeg gleder meg til neste gang jeg treffer deg igjen, da vil jeg bare gi deg verdens største og aller beste klem noen sinne! 


Du er den beste!


Loveu! ♥


Du er herlig! ♥

Skulle ønske du bare kunne være med å konkurrere sammen med alle oss andre i NM. Du fortjener så utrolig mye mer enn dette. Du som hadde gledet deg så til konkurransen, så går bare alt rett i dass.....
Bli bra igjen fort!

-HeleneOlsen

 
SKREVET: 05.03.2012 / KLOKKEN: 17:08


Sigrid blogger

Halo! På skolen i dag var det eneste vi gjøre å høre på lærerne ha framføring på en måte, om sola og stjerner og sånt. Siden vi skal ha prosjekt denne uka om sola og stjerner og sånt, så vi har ingen lekser! Bortsett fra at vi må lage en fremføring... men vi jobber jo selfølgelig med den på skolen også.
Nå sitter jeg og hører på ♥one direction♥ og snart stikker jeg på trening. Snakkes!- Sigrid !

SKREVET: 04.03.2012 / KLOKKEN: 21:39


(Helene som blogger) 

Hei! 
Programmet til NM er mye bedre nå etter tre timer med trening. Var så sliten da vi var ferdige, men alt ser mye bedre ut. Og det er bare to uker til NM!!! Wow. Etter en uke med ferie, er jeg egentlig ganske klar for ei ny dritt uke på skolen. Gleder meg til å treffe alle folkene igjan da men, det har vært en drøm å vært på hytta å bare slappet helt av. Spist mye godteri, selv om jeg egentlig hadde godterløfte sammen med bygget mitt, og seniorene på cheerleadinga. Det var at vi ikke skulle spise godteri eller drikke brus frem til NM. Og hvis vi gjorde det, så måtte vi ta 100 situps og 100 pushups. 
Tenkte egentlig at jeg skulle legge meg tidlig idag, så tror jeg bare prøver å få sove, natta! ♥

 
Elsker deg beste jenta ♥

 

-HeleneOlsen
SKREVET: 04.03.2012 / KLOKKEN: 18:45


Hallo!
Da har vi lagt inn en ny header som snille Gina har laget til oss!
Tusen tusen takk Gina. ♥

Hva synes dere ? : )

- Twisteer
SKREVET: 04.03.2012 / KLOKKEN: 14:45


Sigrid blogger

Sitter å ser på how i met your mother, hahah ganske vittig. Noe som ikke gjorde meg så glad på morningen i dag var at, når jeg så ut av vinduet var det helt hvitt av snø! Nesten alt var borte for en uke siden, og nå er alt tilbake. Jaja, for håpe at det forsvinner fort!

-.-
Foresten, Kan du følge meg på twitter? Følg meg her.

- Sigrid !
SKREVET: 03.03.2012 / KLOKKEN: 22:35


(Helene som blogger) 


Hei!  
Gleder meg veldig til tre timer i hallen med de beste folkene i morgen, vi skal nemlig trene med cheerleadinga.
Fordi om to uker så reiser vi til NM i Tønsberg, og vi kan så vidt programmet. Så det er kanskje veldig nødvendig med den treninga i morgen. Føler ikke vi ligger så veldig godt ann når det gjelder programmet og sånt. Men vi får se hvordan det går. 

 

video:m2u01086


Dette er da programmet vi hadde på juleshowet. Tro meg, vi er mye flinkere nå altså! Haha.....Og hvis dere lurer, så er jeg flyeren helt forran i begynnelsen.

 

-HeleneOlsen
SKREVET: 03.03.2012 / KLOKKEN: 13:12


Sigrid blogger

Nå sitter jeg og ser på grensevakten på tv norge, engetlig veldig kjedelig. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, jeg blir nok bare hjemme. Men jeg tenkte jeg skal tøye litt etter frokost, hehe. Men ja, nå er det frokost så må stikke! Byebye♥

Min fine bakgrund! <3<3
- Sigrid !
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 22:44


(Helene som blogger)

Hei! Her er en liten video fra hytta til Malene. Ikke le, jeg suger til å stå på ski! 
Men, jaja! Sånn er det bare. Fra tredje klasse og helt til begynnelsen av 7. klasse så gikk jeg faktisk på Vindbjart ski. Men etterhvert, jeg ble lei, og slutta fordi jeg hadde ikke tid til turn og cheerleading. Jeg likte faktisk å gå på ski, og var på helt enormt mange skiløp, og stafetter og hele pakka. Husker spesielt den ene gangen, når jeg skulle sitte på med Solveig til Evje. Og når vi bare hadde 10 minutter igjen med bilkjøring, så klarte vi selfølgelig  å kjøre rett i grøfta. Så da ble det skiløpet avlyst. Husker vi ble så skuffa, når vi hadde kjørt så langt for ingen ting. Og det måtte komme en sånn traktor for å få opp bilen igjen. Så kom det ei dame som bodde rett ved siden av, og sa at meg og Solveig bare kunne komme inn til henne. Så det gjorde vi! Vi ble med henne inn, og klappet hunden hennes, også fikk vi brus. Hihihi! ♥
Okei, skal avslutte nå! 
video:m4h06090

 
-HeleneOlsen
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 18:39


Sigrid blogger

Heia! Det har skjedd noe på pc'en, og det er at når jeg starter den opp så kan jeg logge inn og sånt men skrivebordet kommer ikke opp.. Det kom først på torsdag forrige uke, men jeg måtte vente til mandag for å få den fiksa siden da skulle jeg til pappa. Så fiksa han det, og når jeg kom hjem i går fra hytta så var den helt fin, men i dag tidlig skjedde det samme igjen! Men nå har pappa fiksa det igjen så får jeg håpe det ikke skjer igjen. Han sa at det kanskje er virus! Men han trodde ikke det.. så håper troen er rett da, haha.
Ja, her er noen bilder fra min beste side ; )Mmmm, ja.

- Sigrid 


SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 12:20


(Helene som blogger)

Hei! Igår tok meg og Malene ei skikkelig tøye økt. Vi satt å så på den videoen til Gabi Butler, men akkurat i det vi skulle til å begynne så kom mamma opp å sier at vi måtte legge oss. Så sier jeg at vi holder på med å tøye. Så sier hun: "Kan ikke dere bare komme ned å pusse tennene og stelle dere og litt sånn, så kan dere holde på med det etterpå!" 
Så da gjorde vi det, og fortsatte med å tøy midt på svarte natta. Etter hvert ble Malene trøtt og lagg seg i senga, jeg bare: " Malene, kan du ta bilde av meg?" Så måtte hun sette seg opp, fordi hun sov nesten. Så driver jeg og maser på at hun må ta bilde av meg. Hahaha, stakkars! Men så sovnet hun, og jeg drev og tøyde selv, når alle andre i hele huset sov, klokka var 03:45 da jeg først begynte å bli trøtt. Så da legg jeg meg og.

Scorpion!


Overspagat!♥

Men nå stikker vi ned på kunsten, og treffer noen folk. ♥
Eller, spise frokost først kanskje!?

 

-HeleneOlsen
 
SKREVET: 01.03.2012 / KLOKKEN: 19:11


Sigrid blogger

Hallo! Kom hjem fra hytta med buss klokken 5 i dag. Jeg har hatt to kjempekoselige dager sammen med mormor og Elise. Meg og Elise gikk en liten skitur på onsdag, og i dag har vi bare sittet inne på hytta og spilt kort og lest!
Tok ikke et eneste bilde når vi var der.. sorry. ♥
Nå sitter jeg og laster ned musikk til ipoden, hvis noen skulle lure laster jeg ned herfra, kjempebra og ikke ulovelig (tror jeg). 

Har begynt å lese Sara's nøkkel nå! ; )

- Sigrid ! 


hits