SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 17:51


(Helene som blogger)
Heey! Første dag på sommerferien, og det regner. Utrolig kjedelig for jeg sitter her alene, og lengter etter å ut. Tenkte egentlig at jeg skulle sykle til sentrum for å kjøpe to gensere jeg holdt av i går. Men det blir vell neppe noe. Snart drar jeg til Breivik campingplass, sammen med May-Helen og Malin. Gleder meg, blir nok noe bading der ja....Hahah, i regnvær! 
Fant noen utrolig gamle bilder på pc'en til pappa, siden det er den jeg blogger fra nå. 


 
Hahahha, bildet er tatt sommeren 2010. Flink sa du?


Hahahah, turnkonkuransen i 2010. Meg og Amalie, uff skjønner ikke hvofor jeg legger ut dette....


Mor sin 80 års dag. Dette er bare barnebarna til mor, på pappa sin side. Vet vi er mange (og "normale"), og det var noen som ikke var 
der. Bildet er tatt i 2010. 

Men nå kjører vi til Breivik, May-Helen og Malin er der allerede♥ 

-Helene 
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 16:05


(Helene som blogger)
Heisann! Nå stikker jeg til byen for å trene. Vi skal ha dugnad i turnhallen vår. Hallen skal bli et bedre sted å være å trene i, så vi skal rydde og vaske, og flytte litt på apparatene. B.l.a ta ned tribunen og litt forskjellig. Så må vell egentlig løpe, slenger inn noen bilder i farta.  
 

 Topp fra H&M // Shorts fra Cheermania...... Shorts kan du kjøpe HER!

 

-Helene 
SKREVET: 20.06.2012 / KLOKKEN: 15:47


(Helene som blogger)
Heei♥ Fikk ikke lagt ut bildene av outfiten i går, så legger de bare ut idag. 


Bukse fra H&M // Genser fra Cubus // Vest fra Espirit

Sorry for de dårlige bildene, men måtte bare ta noen med webben fordi mamma skulle kjøre meg til Malene, og vi hadde veldig dårlig tid. Mamma skulle på sykehuset fordi jeg fikk en fetter igår. 

-Helene
SKREVET: 18.06.2012 / KLOKKEN: 23:08


(Helene som blogger)
Heei♥ For en liten stund siden, så kom jeg hjem fra kino med Mariel. Det var kjempe koselig, og vi hadde det morsomt på bussturen hjem igjen. Tror ikke jeg har ledd så mye i hele mitt liv før. Fikk også kjøpt meg den nye cd'en til Justin Bieber, Believe ♥♥♥♥♥♥ Har ventet så lenge på at det skulle komme ut, og vi fikk med hver vår plakat når jeg kjøpte den. Hahaha, den er allerede opp på veggen sammen emd resten av plakatene.
"Norwegian fans, I love you guys so much" Justin Bieber ♥

Tror jeg går å legger meg, i morgen skal jeg bare på skolen i 2. time, å få karakterene mine. Også hjem igjen♥


-Helene
SKREVET: 15.06.2012 / KLOKKEN: 18:22


(Helene som blogger) 
Heei♥ Nå er det ca en uke siden jeg bestilte smilelab tannbleking, så det er vell ikke så lenge før de kommer i posten. Fant ut at ca to dager etter at jeg bestilte det, så var det 20% på det. Men ja, gjort er gjort. Har hørt at det virker utrolig bra, og får tennene dine til å virke så mye hvitere på så kort tid. Og det er heller ikke så veldig dyrt. Gleder meg utrolig mye til å teste dem ut. Hvis de fungerer bra, kommer jeg til å fortsette med å bruke dem. 

Idag er det siste dag det er 20% rabatt. Før kostet de 499, men nå koster de bare 399....♥ Så hvis du vil ha dem, og vil kjøpe dem billig, så burde du kjøpe idag... For de har ikke 20% i morgen.

Link til produktet er HER  ♥ ♥ 

Bruker du smilelab? 


-Helene 
SKREVET: 11.06.2012 / KLOKKEN: 17:40


(Helene som blogger)
Hei! Da er det ikke så veldig lenge til så drar jeg ned til Vigeland hovedgård. Foreldrene til noen i klassen har arrangert noe der, så vi skal ha klasse avslutning. Blir nok sikkert en kjempe fink kveld sammen med mange koselige folk. Får vell egentlig fortsette på engelsk fremføringen vi skal ha på onsdag...arg! Fikk også tilbake engelsk tentamen tilbake idag, fikk faktisk mye bedre karakter enn jeg forventet. Jeg kan bare ikke fordra engelsk, og det er et av de verste fagene jeg vet om, og har derfor ikke fått de aller beste resultatene på stiler og prøver. Men ble ganske fornøyd da jeg fikk den tilbake idag. 

 

 Veldig enkel sommer outfit ♥

topp fra cubus // singlett fra gina tricot // smykke fra glitter tror jeg, hah.... Fikk det av ei veninne. Nå kom verden herligste Malene, og vi går ned å lager noe mat.


-Helene 
SKREVET: 08.06.2012 / KLOKKEN: 17:31


(Helene som blogger)
Hei! Idag hadde vi aktivitetsdag på skolen, det var jo "veldig gøy" i regnvær i tillegg. Menmen det var jo koselig med alle folkene, og gøy med mange gode resultater da. Senere idag har jeg ingen planer frem til nå. Men tror jeg skal på family ung på moonlight klokka 20:00.  Har så utrolig lite å gjøre, beste chilledagen på leeenge nå altså. Alltid er det bare stress med trening, skole, lekser og prøver. Men nå er jo omtrent alt ferdig, bare en naturfagsprøve igjen så er alt doneee. Og snart sommerferie også, årrrh lovemylife....♥

Legger ut noen bilder fra forrige helg, når meg og Malene var på campingplassen... Verdens beste helg, med verdens beste jente ♥

 
Jaja, trenger ikke si det! Fjortiss power til 23957381.... 


Love U sweety♥

forskjell? haha....
tenkte at jeg skulle lese litt i favorittboka mi... Klarer aldri å legge den fra meg, leser hveeer dag<333333333333


-Helene
SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 21:25


(Helene som blogger)

Hei! Etter mye klaging og krangling med mamme fikk jeg endelig lov til å dra på Justin Bieber konsert. Så i går reiste meg, Malene og familien hennes til Oslo tidlig på morgenen sånn at vi var der i god tid. Bilturen var kjempe koselig og ikke minst gøy. Vi sang hylte, skrek, lo, og vi ble faktisk intervjuet av p4, så vi kom på radioen. Jeg tenkte jo at den dagen kom til å bli helt perfekt, og at drømmen min om å se og høre Justin Bieber kom til å gå i oppfyllelse.
Men etter 5 timer med bilkjøring så var vi kommet til Oslo. Vi begynte bare å gå mot folkemengden og mot Operahuset.  Vi kom ikke lenger enn til trappen med den derre trappen med  "tunnelen" du går i gjennom der med Operaen. Så vi tenkte bare at her blir vi bare stående, og vi hadde veldig god utsikt mot scenen og alt. Trappen var helt full, og den bevegde seg ikke engang. Vi ble stående på akkurat samme plass i den trappen i 4 timer. Så sier de på høytaleren at alle må ta det med ro, og at alle skulle komme inn, vi måtte bare vente litt.
Folk brakk beinet, besvimte, satte seg fast, ble klemt, og blødde neseblod. Alle var sultne, tørste, slitne, og måtte på do. Vi kunne jo ikke gå noen vei, da hadde vi mistet plassen vår, så alle ble bare stående. Mange ble båret ut av folkemengden på grunn av press, og de var tørste og helt utslitte etter å ha stått på samme plass i over 10 timer. Det var rett og slett heeeelt ekstremt!.....Det var til og med to gutter som la på svøm for å komme inn på Operataket, med det tok bare ett minutt, så kom politiet, bærte dem opp, og kastet dem på hode ut igjen....

Da det var en halv time til konserten skulle begynne, så sier en mann på scenen: "Vi beklager veldig for å måtte si dette, men konserten er blitt utsatt til halv 10 i kveld, p.g.a det er altfor mange folk, og det er helt hysterisk." Mora til Malene var i den store byen Oslo, med fire unger, med flere tusen folk. Så vi fikk ikke lov til å stille oss i køen inn på Operataket, og måtte bare bli stående i trappen i 5 timer til. Men rett etter sier de at alle som ikke var på Operataket, som stod i trappen, langs veien, eller på parkeringsplassen var nødt til å gå, og vi fikk ikke lov til å være der lenger. Da ble egentlig alt bare enda verre. Folk skrek og hylte: "slipp inn flere" og "slipp oss inn" og "urettferdig". De skrek og folk gikk i mot politiet, slåss med politiet, og diskuterte med dem. Men ingen flyttet seg fra der de stod, folk var fast bestemt på at de skulle få med seg denne konserten. 
Den ene politidama kom bort der vi stod, og begynte å dytte å dra i meg, og roper. "Nå går dere ut, det er ikke plass til til flere, dere må flytte dere." Hun prøvde virkelig alt for å få folk til å bevege seg. Og etter hvert begynte folk å høre på henne. Men så sier mora til Malene til politidama: "Det her er jo faen meg helt sykt, folk har reist fra hele Norge for å se denne konserten. Og så kaster dere dem bare ut, skal ikke de og få lov til å få drømmen sin oppfylt sånn som de som er der inne? Det er jo faen meg en gratiskonsert, og da skal det være likt for alle, og dere sa jo nettopp på høytaleren at alle skulle komme inn. Dere sier at det ikke er plass, snu deg! Se på Operaen, det er jo faen meg så mye plass der inne. Vi har kjørt 5 timer med bil for dette, og stått i kø i 4 timer, så kaster dere oss bare ut!?" Hun står å banner og roper til politidama, og er bare helt sinnsykt irritert på henne. Men hun bare skriker tilbake og at det ikek er plass, at vi må gå vekk, og vi ikke får lov til å være der lenger. Like før vi ble arrestert, og vi måtte bare gå bort, og kjøre hjem igjen. Vi kunne ikke akkurat sitte i bilen og vente i 5 timer til, da hadde vi ikke kommet hjem før klokka 4 på natten. Så vi kjørte bare hjem igjen. Vi var jo alle sammen utrolig skuffet og lei oss, vi som trodde at dagen kom til å bli helt perfekt, og at vi kom til å se og høre drømmemannen vår, så går alt helt galt, og alt går bare stikk motsatt vei. Har nesten ikke ord for hvor lei meg jeg var, jeg klarte ikke fortelle hva som hadde skjedd på skolen idag engang, jeg bare gråt. Og fikk nesten ikke frem ett ord da jeg fortalte det til pappa. Da vi var på vei til bilen etter krangelen med politiet, rant bare tårene nedover kinnene. Sitter her og nesten griner nå. Tenk! Det var kanskje den eneste sjansen vi hadde til å se ham, også blir vi bare kastet ut! 
 


Det var helt umulig å få seg frem i trafikken, alle løp bare ut i veien....Vi fikk også greie på senere på radioen at det var 5.000 mennesker på taket på Operaen, og 20.000 som stod utenfor og ikke fikk komme inn. Og senere skrev de på nettet at det var plass til 45.000 mennesker på Operataket. Så jeg skjønner ikke hvorfor skuffe alle de 20.000 som ikke kom inn?hahah, jeg måtte bare.... dere ser kanskje hvor mange folk det var bare i trappen... Og hvis dere ser det beinet som henger utforbi gjerdet, så var det ei jente som satt fast beinet, og brannvesenet måtte komme å skjære henne ut. 

 kjekken selv jo <333333333333333333333

Alle bildene er funnet på vg.no og video til konserten får du HER...

Men nå orker jeg ikke mer, er så sliten og trøtt at det ikke er mulig... Vi kom hjem i elleve tiden i går, og fikk ikke sove før halv ett. Og vi har matte tentamen i morgen i tillegg. Ønsk meg lykke til? :)

 

-Helene
SKREVET: 13.05.2012 / KLOKKEN: 13:29


(Helene som blogger)
Heei! Har fått veldig lite tid til blogging, og beklager veldig. 

Senere idag skal jeg i konfirmasjon til min kjære kusine Rebekka. Gleder meg veldig til å treffe mange folk, spise god mat, og ta mange bilder. 
Meg og mamma reiste til Rebekka igår for å hente noen kjoler. Det var en spessiell kjole som hun ville at jeg skulle gå med. Men det stod mellom den og tre andre kjoler som jeg ville gå med. Kom frem til en løsning etter hvert. Måtte sy den inn litt siden den var litt stor. 

Fant ut at jeg skulle gå med den hvite, som Rebekka ville at jeg skulle gå med. Altså nummer 4 av bildene som dere ser. 

 

Hvilken likte dere best? 

-Helene
SKREVET: 01.05.2012 / KLOKKEN: 22:06


(Helene som blogger)

Heei! Sola skinner her i Vennesla, en sykt herlig start på mai. Dagen i dag startet med at meg og Malene gikk til sentrum, så drillet hun litt, og så på når korpset spilte. 
Så dro jeg til bestemor, hvor resten av hele familien var. Der ble vi i ett par timer, og koste oss med masse god grillmat og møtte mange koselige folk. 

Lite sminke!Smile! ♥

Singlet fra Cubus // Shorts fra H&M // tubetopp fra Cubus... 

 

-Helene
SKREVET: 24.04.2012 / KLOKKEN: 18:25


(Helene som blogger) 
Heei ♥ Idag har det bare vært en normal, vanelig og kjedelig dag. Har ikke gjort noe annet en matteleksa, og hadde egnetlig tenkt å sykle til sentrum for å bytte en genser, men fant ut at de hadde stengt nå...
Så da gjør vi det en annen dag.  Har ikke en dritt å gjøre, Amalie er på trening, Malene er i Spania, skulle egentlig til byen med noen folks, men det skulle vi heller gjøre til torsdag, siden hun ene kunne ikke idag. Tror jeg tar meg en sykle tur ned på butikken og kjøper noen jordbær og sjokolade♥

 

 


Smile!
Topp fra Cubus 199 kr, bukse fra Cubus 199 kr, skjerf fra H&M 99 kr! Veldig enkelt, men bedre enn ingenting...♥
 

Hva syntes dere? 

-Helene
SKREVET: 22.04.2012 / KLOKKEN: 22:03


(Helene som blogger)
Hei! Hadde egentlig planer om at jeg skulle legge meg nå, men kom på at det var lenge siden jeg hadde blogget. Så må vell publisere et innlegg før jeg går til sengs. 
Dagen idag startet med at jeg forsov meg til konkurransen. Vi måtte møte i Kristiansand klokka 8, og det tar jo en halvtime å kjøre bort dit fra Vennesla, så vi måtte ha reist hjemme fra halv 8, og jeg våknet ikke før klokka var kvart over sju. Da hadde jeg bare 15 minutter på å pakke og stelle meg. Jaja, rakk det jo da!  Etter det kjørte vi to timer med bil til Flekkefjord for å konkurrere. Det viste seg jo at vi fikk veldig gode resultater. Vi fikk 5 av 6 medaljer, og fikk to 1.plasser, to 2.plasser, og en 3.plass.  Er så fornøyd som det går ann å bli! 

 
Kristiansand turnforening (KTF) 2010... Hahah lenge siden!

 
KTF, februar 2011, treningsleir i Danmark, også veldig lenge siden. KTF, september 2011, også lenge siden... 

 


Dette tok vi da igår, April 2012! Vet at det er veldig utydelig, treneren vår er veldig "flink" til å ta bilder...
 

Hva syntes du? ;*

-Helene
 
SKREVET: 19.04.2012 / KLOKKEN: 21:23


(Helene som blogger) 
Heii! Idag har meg og Amalie syklet til sentrum, sportye eller? Neida, men så var vi der i ett par timer, så syklet vi hjem igjen. 
Og nå sitter jeg og hjelper lillesøstra mi med leksene sine. Nå tror jeg snart sola skal ta seg en tur innom Vennesla og. I går regnte det som hel*****. 
Men det ser ut som at det har tenkt til å bli litt sol i morgen. 

 


Shorts fra H&M 149 kr,  T-skjorte fra Cubus 179 kr,  Skjerf fra Gina Tricot 99 kr, smykke fra Cubus 69 kr, armbånd fra perfect home 49 kr. 


Hva har du/dere gjort i dag? ;*

-Helene
SKREVET: 19.04.2012 / KLOKKEN: 17:16


(Helene som blogger)
Heii ♥ På søndag feiret jeg bursdagen min hjemme hos meg, sammen med noen venninner. Det var kjempe koselig, og fikk mye fint.
Det var ikke alle som kom, men totalt så var vi 9 stk. Fikk ikke tatt særlig mange bilder, fordi jeg b.l.a ikke har kamera, så det var for det meste bare de andre som tok bilder. Men de har jo ikke jeg... Mamma tok jo ett par bilder også men, hun er ikke en spesielt flink fotograf.


øredobber jeg fikk


sko
Og fikk et smykkestativ av Amalie!
 

-HeleneOlsen
SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 01:21


(Helene som blogger) 
Heei  ♥ Nå er jeg så trøtt at jeg ligger på gulvet, ser på tv, og øynene mine klarer nesten ikke å holde seg oppe! 
Men jaja, skal nok holde ut til dette innlegget er ferdig. 

Som dere sikkert vet så er det 13/04 2012, det vil si fredag den trettende... Det har jo for de alle fleste betydd ulykke, men fredag den 13. har alltid vært min spessielle lykkedag.  
Og det viste seg etter jeg hadde kommet hjem fra skolen, og noen folk ringte fra Tønsberg, og sa at de hadde funnet kameraet mitt! Lykke til tuseeen! ♥ Herreguud, ble så glad. Har mistet/ødelagt trekameraer på under ett halvt år.  To av dem var mamma sine, og ett var mitt. 
Og i går var meg og Amalie i badelandet og på senteret. Så gikk vi innom mc Donalds, fordi det var den forrige plassen hvor jeg hadde mammas kamera. Og de hadde det der! Enda mer lykke, serriøst det må være noe galt når jeg finner to kameraer på to dager....

 Får bare lagt ut noen bilder fra kameraet jeg fant igår. Som er tre uker gamle nå, fra når meg og Malene var i dyreparken. 

 


Elsker deg snuppami;* 


Busstoppet som vi satt i over en time og ventet på bussen....


Så traff vi Amalie, og fant ut at vi ville til kutoppen...


Rådyr/reinsdyr eller hva søren det er.....


Lamaaa♥


flinke til å klarte?


Hva syntes dere?

 

-Helene
SKREVET: 11.04.2012 / KLOKKEN: 21:53


(Helene som blogger) 
Heei ♥ Da var første dag etter påska gjennomført, og ingen lekser eller noe har vi. For ei chill uke! Men om ca en månede så sitter vi med engelsk og matte tentamen. Og gjett om jeg skal øve mye asså, da blir det nok ikke mange treninger på meg, bare så det er klart. Jaja, akkurat hatt en varm og laaaang dusj, etter den syke treninga idag. Ååhhh, alle var helt døde etter en skikkelig hard trening, med mange hopp, stunting og tøying. Og nå har jeg tøyd som en gal her hjemme, siden treneren min sier at jeg skal gjøre scorpion på venstre bein, selv om jeg gjør på høyre. Så jeg driver jo å tøyer som en gal til neste konkurranse, kommer til det senere. Og nå har jeg sykt vondt i ryggen.

 


Overspagat!

 


jentespagat med venstrebein...


Scorpion som jeg må lære meg med andre bein...

Hva syntes du?

-Helene


 
SKREVET: 07.04.2012 / KLOKKEN: 22:48


(Helene som blogger)
Hei! Sitter og koser meg i senga med masse godteri fra Sverige. Det var en kjempe koselig tur vi hadde. På tirsdag dro vi hjemme fra klokka 12:00, så kjørte vi til campingplassen til Amalie og de, fordi faren hennes skulle bare male verandaen. Når han var ferdig med det, fortsatte vi kjøreturen mot Sandefjord, hvor båten kjørte fra. Båten gikk fra Sandefjord klokka 18:00. Etter to og en halv time med båt, var vi i Strômstad i Sverige. Da var det bare 5-10 minutter med bilkjøring så var vi på hotellet. 
 De to neste dagene var vi i badelandet, i sentrum og på Nordby senteret. I badelandet, eller kan vell egentlig ikke kalle det for et badeland. det var ikke så veldig stort, men ja! Det var det ekstremt gøy, skikkelig typisk meg og Amalie "verden"... Haha, det var ett sånn rom med en iskald dusj, og så var det ett sånn rør ved siden av, som det kom snø ut av. Og så var det ett rom som det var to benker lagd av fliser, som var dødsvarme. Og det satt vi i evigheter å bare snakket. Og tror det var minst 5 badstuer der... Ja og selvfølgelig et normalt basseng, og ett inn og ute boblebad. Har ingen anelse om hvor mange kopper med snø vi spiste tilsammen, men i løpet av en time, tror jeg kanskje vi gikk inn i det "snø rommet" minst 13 ganger. Også hadde vi snøball krig inni "badelandet". Og andre folk ikket bare rart på oss. 

Vi hadde dessverre ikke tid til å ta så veldig mange bilder, men vi fikk da noen. Har ikke de her, de er på speirefleksen til Amalie. 

 
Hotellet!


Ja, også er det jo påskeaften idag også! Jeg sov hos Amalie i natt, og når vi våknet så hadde moren til Amalie lagd påskerebus til oss. Hvor vi måtte ut i hagen og lete etter lapper, om hvor påskeegget lå. Det tok jo ikke lang tid før vi fant det da... 

 


Glad i deg søs! ♥
Tenkte kanskje jeg skulle klippe meg kort, eller hva synes dere?

 

-Helene
SKREVET: 03.04.2012 / KLOKKEN: 11:01


(Helene som blogger)
Hei! Utrolig koselig når rommet er ryddet og ommøblert, nye ting er på plass, etter jeg kommer hjem etter overnatting hos Malene. Tusen takk mamma! du er best ♥
jaja, holder på å pakke, meg og Amalie reiser til Sverige, og blir der i to dager. Kjører bil bort, og de kommer å henter meg om en time. Så tar vi ferga hjem igjen tidlig torsdag morgen. Ahhh, det blir så deilig! har bare vært hjemme frem til nå i ferien. Det blir godt å komme seg litt bort. Og i tillegg så reiser vi på spa hotell. Livet kan ikke bli bedre enn dette! ♥  
Får vell kanskje fortsette med pakkingen, og så reiser vi. 
Beklager for den dårlige kvaliteten på bildene, men de er tatt med webcameraet, siden jeg 
ikke har kamera...
 

-Helene
SKREVET: 25.03.2012 / KLOKKEN: 00:53


(Helene som blogger)
Hei!  For litt siden kom meg og Amalie hjem fra Moysand. Vi reiste ut dit klokka 11:00. Hadde det kjempe koselig, og vi tok mange bilder. Vi tok de aller fleste bildene med speilrefleksen til Amalie, men de bildene har jo ikke jeg enda. Så dere får overleve med de bildene jeg har tatt, så kanskje jeg legger ut bildene til Amalie litt senere. 


Ahh, deilig vær! ♥


sjø♥
Hvitveis, dårlig bilde vet! Kameraet jeg hadde suger! haha

Men nå stikker jeg på yngres med Malene og kanskje Amalie. Så vi snakkes bare senere. 
Ha en super lørdagskveld videre!♥

 Det var meningen å poste dette innlegget for noen timer siden, men kom aldri til det poenget....

-Helene 
SKREVET: 23.03.2012 / KLOKKEN: 15:28


(Helene som blogger)
Hei! Må egentlig løpe, skal på trening, og har ikke stelt meg eller noe. Slenger bare inn noen bildet av outfiten idag. Beklager får dårlig blogging i det siste, men dere vet nok grunnen!

I kveld stikker jeg på release party på moonlight sammen med noen venninner. Bare å komme dørene åpner klokka 20:00, så bare komme. Mange sangere og rappere der. Blir kos! Link til facebook siden får du HER!
(Webcam bilder) 
Genser Cubus 199,-   Bukse H&M 149,- 

-Helene
SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 21:38


(Helene som blogger)
Hei! Ååå, helga var helt sinnsykt bra! Vi reiste til Tønsberg klokka 16:00 på fredag og satt på buss i ca fire timer. Bussturen gikk helt sykt fort, og når vi kom frem så rakk vi akkurat ikke middagen. Huff, vi var så sultne, og det var ingen butikker som var åpne. Vi skulle legge oss klokka 23:00, men meg og hun jeg sove med, fikk ikke sove for den var 03:00, fordi vi lagg i senga og lo av den "kassa" vi hadde til TV. Og så gjorde vi partnerstunt med bamsen min i omtrent en time. Og så gikk vi igjennom hele programmet vårt ett par ganger.  Så vi fikk bare 3 og en halvtime søvn. Så var det konkurranse på lørdagen, det gikk drit bra. Er så stolt, programmet vårt gikk jo helt i dass, men seniorene var helt supre! De fikk da 2. plass i Elite Serien. Mens vi fikk 12. Haha, døde nesten da de ropte opp vårt navn. Men vi begynte jo på programmet vårt i midten av januar, så vi har bare holdt på i ca 2 måneder. 
Traff også blant annet Erica fra L0ve.blogg.no Og Voe (Emilie). Tok bilde sammen med Erica, men klarte å miste kameraet på NM, så de bildene har jeg ikke....
Derfor stjeler jeg noen fra Stine på facebook. Heheh!
 
Dere er herlige!
fine!♥


Banketten


VCT Explosion ♥


Beste trenere i verden! Glad i dere♥

Er så sykt lemster i lårene etter den syke treninga i går. Vi trente sammen med seniorene og de aller fleste fikk prøvd litt, og fikk kjenner følesen av å være flyer. To av flyerene i junior gjorde også store fremskritt, og fikk prøvd mye nytt. 

Meg i heel


Flyer Stine!


Pyramiden vår♥-Helene
SKREVET: 09.03.2012 / KLOKKEN: 22:33


(Helene som blogger)
Hei! 
Idag har det vært en laaang dag, og jeg er kjempe sliten etter de siste 20 minuttene med bare styrke på turnen. Dette innlegget har jeg brukt døds lang tid på, fordi jeg venter på at tøyevideo greia mi, skal bli lagt ut på YouTube. Og nå er den bare på 27%......Hater å legge ut videoer på YouYube, fordi det tar j***** lang tid. Men nå stikker jeg ned til resten av familien og fortsetter å se på "The voice" ♥

 

-HeleneOlsenSKREVET: 06.03.2012 / KLOKKEN: 21:08


(Helene som blogger) 
Hei! 
Treninga i går, var bare det sykeste som har skjedd på lenge. Jeg skulle akkurat til å gjøre turnserien min, så kikket jeg bare på Amalie som var flyer i det øyeblikket. Og da hun skulle til å bli kastet, fikk hun for mye vekt på hælene, så hun falt, og hun falt over personen som stod bak, altså backspotten. Amalie prøvde å ta seg i mot med venstrearmen, men den knakk bare bakover sånn at hun fikk den under hele seg selv. Og alt dette stod jeg å så på! Tenkte bare for meg selv akkurat når det skjedde: " Ånei, stakars, håper det går bra!" Så løp jeg så fort jeg kunne, bort til henne der hun lå på gulvet. Spurte om det gikk bra, men hun svarte bare med tårene langt nedi halsen: "Neiiiii!! Jeg tror den brakk!" Så kom alle trenerene bort og måtte sjekke. De ringte legen og spurte om de kunne komme bort. Amalie klarte ikke å bevege armen, og ingen andre enn henne selv fikk lov til å ta på den. Charlotte som er den ene treneren er ambulanse sjåfør, og så at hun var nødt til å klippe opp genseren hun hadde på seg. Men da sier Amalie: "Nei, det er Rikke sin genser, dere kan ikke bare klippe den opp stakars!" Rikke og Vilde hadde vært i Danmark to dager før og kjøpt samme genser, så måtte de bare klippe den opp! Haha. 

Men ja, så måtte trenerene ringe til ambulansen siden Amalie kunne ikke bevege seg, så de måtte komme å hente henne men båre. og Amalie skulle jo på dø og liv ha med seg meg inni ambulansen! Så jeg måtte jo bare høre på henne, og ble derfor med inn i bilen. Vi kjørte rett til legen i Vennesla, så han kunne sjekke det. og han sa bare at den hadde gått ut av ledd, men du skulle likevell kjøre til Kristiansand sykehus, for å ta røntgen. 
Jeg skulle på turn trening i byen etter jeg hadde vært på cheerleadinga, så mamma hentet meg hos legen, så kjørte Amalie og de til sykehuset.

Når jeg var ferdig på treninga i byen og klokka var 21:30, så fikk Marte melding av Amalie at hun hadde både brukket armen, og fått skuldra ut av ledd, så hun skulle operere samme kveld. Stakars, jeg fikk helt sjokk, trodde ikke det var så ille. Huff, skulle ønske det heller var meg som hadde det vondt, for å se deg ha det slik som det, det klarer jeg bare ikke tanken på engang! Tenk du kom der på treninga så glad og fornøyd, også skal alt bare ende opp som dette!? Du fortjener det ikke i det hele tatt. Du fortjener bare det alle beste du jentami!
Også nå som det bare er 10 dager igjen til NM, så skal hele konkuransen bare falle sammen i grus for deg!? Tenk, det kan faktisk være at du aldri kan turne mer, det kan være at du har ødelagt skuldra di for resten av livet! Jeg håper du har det bra, og jeg gleder meg til neste gang jeg treffer deg igjen, da vil jeg bare gi deg verdens største og aller beste klem noen sinne! 


Du er den beste!


Loveu! ♥


Du er herlig! ♥

Skulle ønske du bare kunne være med å konkurrere sammen med alle oss andre i NM. Du fortjener så utrolig mye mer enn dette. Du som hadde gledet deg så til konkurransen, så går bare alt rett i dass.....
Bli bra igjen fort!

-HeleneOlsen

 
SKREVET: 04.03.2012 / KLOKKEN: 21:39


(Helene som blogger) 

Hei! 
Programmet til NM er mye bedre nå etter tre timer med trening. Var så sliten da vi var ferdige, men alt ser mye bedre ut. Og det er bare to uker til NM!!! Wow. Etter en uke med ferie, er jeg egentlig ganske klar for ei ny dritt uke på skolen. Gleder meg til å treffe alle folkene igjan da men, det har vært en drøm å vært på hytta å bare slappet helt av. Spist mye godteri, selv om jeg egentlig hadde godterløfte sammen med bygget mitt, og seniorene på cheerleadinga. Det var at vi ikke skulle spise godteri eller drikke brus frem til NM. Og hvis vi gjorde det, så måtte vi ta 100 situps og 100 pushups. 
Tenkte egentlig at jeg skulle legge meg tidlig idag, så tror jeg bare prøver å få sove, natta! ♥

 
Elsker deg beste jenta ♥

 

-HeleneOlsen
SKREVET: 03.03.2012 / KLOKKEN: 22:35


(Helene som blogger) 


Hei!  
Gleder meg veldig til tre timer i hallen med de beste folkene i morgen, vi skal nemlig trene med cheerleadinga.
Fordi om to uker så reiser vi til NM i Tønsberg, og vi kan så vidt programmet. Så det er kanskje veldig nødvendig med den treninga i morgen. Føler ikke vi ligger så veldig godt ann når det gjelder programmet og sånt. Men vi får se hvordan det går. 

 

video:m2u01086


Dette er da programmet vi hadde på juleshowet. Tro meg, vi er mye flinkere nå altså! Haha.....Og hvis dere lurer, så er jeg flyeren helt forran i begynnelsen.

 

-HeleneOlsen
SKREVET: 02.03.2012 / KLOKKEN: 12:20


(Helene som blogger)

Hei! Igår tok meg og Malene ei skikkelig tøye økt. Vi satt å så på den videoen til Gabi Butler, men akkurat i det vi skulle til å begynne så kom mamma opp å sier at vi måtte legge oss. Så sier jeg at vi holder på med å tøye. Så sier hun: "Kan ikke dere bare komme ned å pusse tennene og stelle dere og litt sånn, så kan dere holde på med det etterpå!" 
Så da gjorde vi det, og fortsatte med å tøy midt på svarte natta. Etter hvert ble Malene trøtt og lagg seg i senga, jeg bare: " Malene, kan du ta bilde av meg?" Så måtte hun sette seg opp, fordi hun sov nesten. Så driver jeg og maser på at hun må ta bilde av meg. Hahaha, stakkars! Men så sovnet hun, og jeg drev og tøyde selv, når alle andre i hele huset sov, klokka var 03:45 da jeg først begynte å bli trøtt. Så da legg jeg meg og.

Scorpion!


Overspagat!♥

Men nå stikker vi ned på kunsten, og treffer noen folk. ♥
Eller, spise frokost først kanskje!?

 

-HeleneOlsen
 
SKREVET: 29.02.2012 / KLOKKEN: 00:33


(Helene som blogger) 
Hei! 
Et lite "skyndte seg innlegg". Haha, vi må egentlig legge oss nå. Men måtte bare si noen få ord til dere. 
Ja, vi reiser hjem fra hytta imorgen, også skal Malene sove hos meg fram til fredag. Og imorgen så skal vi gå sammen med Erik, skulle egentlig kanskje gått sammen med Ulrik også, men ja det skjedde noe.... 
Tror vi legger oss nå! 
 Ikke så lenge til jeg klarer helt strak, bare å tøye i vei! 

 


-HeleneOlsen
SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 23:08


 

(Helene som blogger)

 

Hei!♥ I går var meg og Malene ute og tok noen bilder, rettere sagt så hadde vi en liten fotoshoot. Det var ekstremt kaldt siden vi fant ut at vi skulle ta på oss sommer kjoler og stå barbeint ute i snøen. Men vi fikk jo noen fine bilder da. 
jaja,. det var egnetlig meningen å publisere dette innlegget igår men det ble visst aldri noe.  

 "Wæææ kaldt jo" Haha, måtte løpe inn å varme beina, før vi fortsatt med fotoshooten vår! Haha...


Malene sødamii!

Ballerina! ♥

 
Hva syntes du om bildene?

 

 

- HeleneOlsen

SKREVET: 27.02.2012 / KLOKKEN: 12:54


(Helene som blogger)
Hei!♥ Nå har meg og Malene har akkurat våknet, og nå ligger vi sengen med iPaden i hånda. Igår når vi var på vei til Bortelid, så hørte vi på CD platen til Mette, og vi hørte på Gaute Ormåsen sine sanger. Alle i hele bilen satt å sang på "fine damer og musikk". Men da fant Malene ut at hun ville endre litt på sange fordi det passet jo ikke inn med at vi jentene skulle synge : "så lenge det finnes damer, fine damer og musikk" og derfor sang vi heller " kjekke gutter og musikk". Men etter Malene sang det, så ville lillebroren hennes på ni år, heller synge, så sier han: " fine Ulrik og musikk". Og alle holdt på å le seg i hjel. 
Når det hadde gått ei lita stund, så kom vi inn på temaet at meg og Ulrik kom til å henge fast i hverandre hvis begge skulle få regulering. Så sier broren hennes igjen: "fine Ulrik og reggis". men da sa jeg heller "fine Ulrik og gebiss. Men da skriker Mette ut: "fine Ulrik med gebiss". Så begynte alle å le. 
Forresten så har Malene fått seg kjæreste, så da blir sangen endret til "fine Ulrik og Erik"!! haha, vi er flinke til å finne opp nye sanger. 
Jaja, tror kanskje vi må komme oss opp av sengen, og spiser noe frokost. Ja, jeg fant forresten ut at de hadde fått internett her oppe på hytta. Hører på "Helt normal" av Gaute Ormåsen, den anbefales. Bare hør etter på teksten, og hør på spørsmålene han spør. Meg og Malene satt å funderte på dem i går.

Venner for alltid!♥


Misslykka hjerte♥!!-HeleneOlsen
SKREVET: 25.02.2012 / KLOKKEN: 14:05


(Helene som blogger) 
Hei! ♥
Idag kjørte meg og mamma til byen, ford mamma trengte strømpebukser til bryllupet hun skulle i. Og da ville jeg være med, ville ikke sitte her hjemme å ikke gjøre en dritt. Så jeg ble med, og fikk faktisk kjøpte meg noe nytt. Ikke noe mye, men fikk røsket med meg to topper før vi måtte hjem igjen. Ehehe, ja når vi var på vei hjem igjen fra byen, så ringte moren til Malene og lurte på om jeg ville være  med de på hytta, og være der frem til tirsdag eller onsdag. Jeg tenkte:" Ja, jeg har jo ingen andre planer så hvorfor ikke!?" Og sa ja, at jeg ble med. Mette sa at vi kanskje skulle til Bortelid og renne i bakken imorgen, så jeg måtte ta med meg ski og godt med ute tøy.
Men nå må jeg neste pakke ferdig, før jeg reiser. Så snakkes vi sikkert en annen dag. Forresten så er det ikke nett på hytta til Malene, så ingen av oss to kommer til å få blogget. Så dere får holde ut med bare Amalie og Sigrid i et par dager. ♥ 

 
singlett fra H&M 79 kr. 

 
Topp fra H&M 99 kr. 

Likte du bildene? ♥

 

 

-HeleneOlsen
SKREVET: 25.02.2012 / KLOKKEN: 10:30


(Helene som blogger)
Hei! Er så sykt sliten etter en laaang dag på skolen. Den var jo egentlig ikke noe særlig lengre ann de andre dagene på skolen, men det føltes sånn. Sikkert fordi vi alle gledet oss så til ferie, at det føltes som om skoledagen gikk utrolig treigt. Jaja, idag ble det noe sinnsykt stress med overnatting og input, og alt! Okei:
Først så hadde jeg avltalt med Malene og noen andre folk at jeg skulle komme på input. Så spurte Amalie om jeg ville sove hos henne, men da sa jeg at jeg skulle på input sammen med noen, Og da sa hun at vi to kunne jo bare gå dit sammen, også sov jeg bare hos henne etter det. Så sa jeg ja til å overnatte hos henne. Men to dager etterpå så sa Amalie ja til søstra at vi kunne passe nevøen hennes på fredag, altså idag. Men da ble det jo bare et helsikkes leven, med at jeg måtte velge mellom å sove hos Amalie, eller  gå på input. Men etter over en time med bare diskutering fant vi ut at Amalie skulle heller bare spørre Tanja om hun ville være hos henne, så kunne jeg bare gå på input.....Så ble jo Amalie drit sur på både meg og Malene, fordi at vi bare gikk på input, også måtte hun sitte barnevakt der alene. Men det er jo ikke mitt problem at hun sa ja!. 
Jaja, nok om det, tror jeg legger meg. 
Slenger inn et bilde av outfiten min idag: 


Veldig interessant outfit. Slang bare på meg en hettegenser i farta før jeg stakk på input. Vi skulle egentlig være ute å ake og brenne bål, men det ble ikke noe... 
Ja, genser fra Cubus 199,-
Tights fra B-young 79,-


Skulle liksom publisere dette innlegget igår da mennn....♥ 

-HeleneOlsen   
SKREVET: 21.02.2012 / KLOKKEN: 20:15


Hei! Nå har jeg prøvd flere ganger, men jeg får ikke inn videoen in på youtube. Det står bare: "The wlmp file type is a project file, not an actual video file. Follow these steps to simply convert this to an acceptable file format."
Kan dere plis hjelpe meg? Jeg skjønner ingen ting! 
Jaja, får heller blogge om noe annet da. Har bare holdt på med lekser i hele dag, og egentlig så har meg og Amalie, bare vært på butikken og gjort lekser. Ingenting annet, interresant liv, ikke sant!? Sånåskal jeg ut på kjøkkenet får å finne meg noe å spise, og se videre på hotel cæsar. Hehe♥
Slenger inn en video. Den er over to år gammel, og det er meg (som flyer), og Malene og Amalie som baser. Det var når jeg hadde begynt på cheerleading bare noen dager før dette, og jeg ville få med meg do to andre venninnene mine. Det funket j også da. Men av og til blir ikke alt like bra som planlagt!

Hvis du foreksempel ser på 0:28! 
video:mov00766

Og forresten så har jeg bursdag i morgen. Fjortissss!!♥ HAHA!


-HeleneOlsen
 
SKREVET: 18.02.2012 / KLOKKEN: 23:13


(Helene som blogger)
Hei! Idag har det vært en sykt chill dag, Malene sov hos meg fra igår til idag, vi våknet halv 12 idag. Så fant vi ut at vi ville se på Justin Bieber Never say never. Og når den var ferdig ringte Rebekka meg og spurte om jeg ville overnatte hos henne. det sa jeg jo selfølgelig ja til. ♥ 
Så når jeg var ferdig med å rydde rommet, så kjørte mamma meg ned til Rebekka. Og vi har egentlig ikke gjort så mye, bortsett fra å gått bort til gatekjøkkenet, og leide en film (Hangover part 2). Ja, så nå sitter vi her og egentlig venter på hverandre på å starte filmen, men vi kommer aldri til poenget. Haha! Har en video på lager til dere, men legger de ikke ut nå, fordi de er egentlig ikke helt ferdige. Eheh, mangler musikk, må jo ha det på! 
Forresten så var meg å Malene på Input igår, haha! Det var kjempe koselig, traff en som het Eirik der. Jeg tok lua hans, så løp han etter meg å prøve å få tak i den igjen, så fikk han tak i den. Så trynte han, og jeg satt meg oppå han. Og der satt vi midt i en barnehage....Koselig det! Stakars, han ble drit blaut.

 
Nydelig! Ja, du kan se Eirik i bakgrunnen....

Malene som er så flink til å ta bilder ♥


Hahah, kjekk!!♥


-HeleneOlsen
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 22:05


(Helene som blogger) 
Hei! Ville egentlig bare si at jeg har fått meg en ny blogg. Jeg skal selfølgelig ikke slutte på denne, men de to bestevenninnene mine lurte på om vi tre skulle starte en blogg sammen, så da gjorde vi det. www.diaryofthreegirls.blogg.no  

Jaja, idag så har jeg bare vært hjemme sammen med Amalie og kost oss. For en stund siden, fant vi ut at vi ville bake brownies. Så det var det vi gjorde. Den ble faktisk ikke misslykket, men veldig god. Hvis du vil ha, så er det bare å komme, vi har masse igjen. Neida, men Amalie måtte gå for ti minutter siden, så hun er ikke her lenger. Nå er det bare meg og mamma som sitter i stua og koser oss med god brownies kake. ♥ 
Tror egentlig jeg vil legge meg om ikke så lenge til. Er så sliten i dag, vi hadde musikk prøve på skolen, den gikk jo egentlig bedre enn forventet. Trodde den skulle være skikkelig vanskelig med det gikk helt greit. Den forrige musikk prøven vi hadde, fikk jeg 6- på. Håper det går like bra på denne som den forrige. 


Haha, nyttårsballet. Meg, Malene, Rebecca og Amalie nede på gulvet ♥

Tror jeg hiver på meg pysjamasen min, og legger meg jeg. Nattaa! 


-Helene
SKREVET: 31.01.2012 / KLOKKEN: 21:08


(Helene som blogger)
Hei!  Nå sitter jeg i den deilige senga mi, å holder på å lage en dritt fremføring i engelsk vi skal fremføre forran klassen i morgen. Vi skulle da altså finne oss en slags mat, og skrive om den. Jeg valgte hamburger, siden det var så lett å skrive om. Eheee, smart jeg vett du.... Neida, tror jeg kanskje skal fortsette å skrive om hamburgere. Så slenger bare inn ett bilde eller to av antrekket mitt idag. 

 


-Helene
SKREVET: 22.01.2012 / KLOKKEN: 02:34


Helene som blogger.

Fra igår til idag, så sov Amalie og Malene hos meg. På morgenen i dag, så måtte vi opp klokka 09:00. Fordi Malene skulle på trening. Så jaa, og da måtte jo meg og Amalie også stå opp klokka ni. Etter Malene hadde gått gikk meg og Amalie på senteret for vi hadde ikke noe bedre å finne på. Fikk jo brukt ganske mange penger egentlig da. 800-900 kr eller no. Men fikk jo ganske mye for pengene da. Har dessverre ikke med med alle tingene jeg kjøpte for jeg sover hos Solveig nå. Men har med noen ting, så kan vise noe av det. Resten av bildene kommer sikkert i morgen eller noe. 


Kjøpte tre forskjellige ringer. Gina tricot 10,- pr stk. 


En hvit/beige singlett fra Bik bok 29,-


Bukse og jakke fra Cubus 49,- pr del. Syntes disse tøflene bare var så søte og myke at jeg bare måtte ha dem. Kostet bare 20,- fra Gina tricot-HeleneSKREVET: 14.01.2012 / KLOKKEN: 16:43


Helene som blogger ♥

Idag skal jeg sove hos verdensbeste, Malene;*
Kunne komme til henne klokka 17:00, fordi da kunne jeg bli med i bursdagen til lillebroren hennes. Det blir sikkert koselig da. Egentlig hadde jeg planer om å til senteret å møte Ulrik, men det kunne jeg visst ikke. Siden meg og mamma skulle bytte noe i sentrum også skulle jeg til Malene, osv.... 
What ever, i går så var jeg på trening, og det var jo som vanlig veldig kosleig. spessielt når meg og Amalei hadde vannkrig den siste halvtimen!! Haha, vi hadde egentlig drikke pause, så skulle AMaliee vaske hendene sine, og da kastet hun fire never med vann på meg. Så det rant bare vann nedover beina mine, og hele magen min var søkk våt. Så da tok jeg igjen på Amalie, men da klikket hun og løp etter meg. Så løp jeg rundt der i Gimlehallen med Amalie etter meg. Men ja, også sånn holdt vi på i en halv time. Og dreiv å gjemte oss for hverandre, helt til vi fant ut at Maria og Oda hadde alerede gått, for vi traff dem i trappa. Ohh gad, må slutte å skrive nå!!! 
Jaja, for noen dager siden, tok meg og Amalie (Jahnsen) sol sammen. Glemte å blogge ;) 
xD


Søtamiii;*


LoveU sweety<3

 -Helene
SKREVET: 29.11.2011 / KLOKKEN: 18:49


(Helene som blogger)...

I dag har det bare vært en kjedelig dag hjemme sammen med familien. Jeg har ingen treninger i dag, og jeg skulle egentlig gå sammen med Amalie, men mamma sa at jeg kunne heller til henne etter skolen i morgen :)
Barnetv er tingen nå vettu, det er det jeg sitter å ser på, sammen med lille Marius. Og i stad satt vi å så på kaptein sabeltann film, kjempe gøy som vanlig.. Jeg elsker kaptein Sabeltann. Det er gøy, og jeg har en egen mappe for kaptein Sabelatann sanger på spotify :D 
I morgen skal jeg da til Amalie etter skolen, også skal vi sikkert gå sammen med Sigrid. Og på torsdag, så skal Amalie til meg, og så tror jeg Lene, Pai, Amir og Benjamin kommer, også skal vi møte de i sentrum,. Meg å Amalie har egentlig planlagt å ta sol da, men men, vi får se:)


I Sommer :) 
Men nå går jeg til pappa ♥ Snakkes senere

 

-Helene
SKREVET: 27.11.2011 / KLOKKEN: 10:05


Helene som blogger...

«Berit» har irritert de fleste i det siste. En buss blåste av veien  og et tak fra et hus har blitt tatt av vinden. Naturkreftene er mektige når de får herjet litt, så «Berit», skjerp deg.

Det er helt sykt, jeg har vært våken siden klokka var halv 9, og jeg får ikke sove p.g.a det dritt været. Det blåser som bare søren her,  og man skulle tro hele huset snart ramler sammen.


Ekstremværet «Berit» ga høyvannsrekord i Bodø ? Over fire meter over det normalvannstand


 
Skummelt!!

 -Helene


 
SKREVET: 25.11.2011 / KLOKKEN: 20:27


I dag har vi vært på trening. Det var jo like koselig som vanlig. Bortsett fra at meg og Amalie ble skilt fra hverandre i dag... Vi pleier alltid å trene sammen, men idag var jeg å trente på frittstående dansen, som vi skal ha på juleshowet. Mens Amalie trente på trampetten. Bare sånn info, hvis du lurer på når juleshowet er, så er det til neste lørdag, altså 3 desember, tror jeg... Vet ikke å klokka det er, men kommer sikkert litt mer infor om det,...:) 
Men jeg skal sove hos Amalie i natt, så tror jeg går ned til henne nå. Hade, snakkes♥ 

  
Vet at bildene ble litt små, men det gikk ikke annå få dem større:S -Helene


hits