SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 21:25


(Helene som blogger)

Hei! Etter mye klaging og krangling med mamme fikk jeg endelig lov til å dra på Justin Bieber konsert. Så i går reiste meg, Malene og familien hennes til Oslo tidlig på morgenen sånn at vi var der i god tid. Bilturen var kjempe koselig og ikke minst gøy. Vi sang hylte, skrek, lo, og vi ble faktisk intervjuet av p4, så vi kom på radioen. Jeg tenkte jo at den dagen kom til å bli helt perfekt, og at drømmen min om å se og høre Justin Bieber kom til å gå i oppfyllelse.
Men etter 5 timer med bilkjøring så var vi kommet til Oslo. Vi begynte bare å gå mot folkemengden og mot Operahuset.  Vi kom ikke lenger enn til trappen med den derre trappen med  "tunnelen" du går i gjennom der med Operaen. Så vi tenkte bare at her blir vi bare stående, og vi hadde veldig god utsikt mot scenen og alt. Trappen var helt full, og den bevegde seg ikke engang. Vi ble stående på akkurat samme plass i den trappen i 4 timer. Så sier de på høytaleren at alle må ta det med ro, og at alle skulle komme inn, vi måtte bare vente litt.
Folk brakk beinet, besvimte, satte seg fast, ble klemt, og blødde neseblod. Alle var sultne, tørste, slitne, og måtte på do. Vi kunne jo ikke gå noen vei, da hadde vi mistet plassen vår, så alle ble bare stående. Mange ble båret ut av folkemengden på grunn av press, og de var tørste og helt utslitte etter å ha stått på samme plass i over 10 timer. Det var rett og slett heeeelt ekstremt!.....Det var til og med to gutter som la på svøm for å komme inn på Operataket, med det tok bare ett minutt, så kom politiet, bærte dem opp, og kastet dem på hode ut igjen....

Da det var en halv time til konserten skulle begynne, så sier en mann på scenen: "Vi beklager veldig for å måtte si dette, men konserten er blitt utsatt til halv 10 i kveld, p.g.a det er altfor mange folk, og det er helt hysterisk." Mora til Malene var i den store byen Oslo, med fire unger, med flere tusen folk. Så vi fikk ikke lov til å stille oss i køen inn på Operataket, og måtte bare bli stående i trappen i 5 timer til. Men rett etter sier de at alle som ikke var på Operataket, som stod i trappen, langs veien, eller på parkeringsplassen var nødt til å gå, og vi fikk ikke lov til å være der lenger. Da ble egentlig alt bare enda verre. Folk skrek og hylte: "slipp inn flere" og "slipp oss inn" og "urettferdig". De skrek og folk gikk i mot politiet, slåss med politiet, og diskuterte med dem. Men ingen flyttet seg fra der de stod, folk var fast bestemt på at de skulle få med seg denne konserten. 
Den ene politidama kom bort der vi stod, og begynte å dytte å dra i meg, og roper. "Nå går dere ut, det er ikke plass til til flere, dere må flytte dere." Hun prøvde virkelig alt for å få folk til å bevege seg. Og etter hvert begynte folk å høre på henne. Men så sier mora til Malene til politidama: "Det her er jo faen meg helt sykt, folk har reist fra hele Norge for å se denne konserten. Og så kaster dere dem bare ut, skal ikke de og få lov til å få drømmen sin oppfylt sånn som de som er der inne? Det er jo faen meg en gratiskonsert, og da skal det være likt for alle, og dere sa jo nettopp på høytaleren at alle skulle komme inn. Dere sier at det ikke er plass, snu deg! Se på Operaen, det er jo faen meg så mye plass der inne. Vi har kjørt 5 timer med bil for dette, og stått i kø i 4 timer, så kaster dere oss bare ut!?" Hun står å banner og roper til politidama, og er bare helt sinnsykt irritert på henne. Men hun bare skriker tilbake og at det ikek er plass, at vi må gå vekk, og vi ikke får lov til å være der lenger. Like før vi ble arrestert, og vi måtte bare gå bort, og kjøre hjem igjen. Vi kunne ikke akkurat sitte i bilen og vente i 5 timer til, da hadde vi ikke kommet hjem før klokka 4 på natten. Så vi kjørte bare hjem igjen. Vi var jo alle sammen utrolig skuffet og lei oss, vi som trodde at dagen kom til å bli helt perfekt, og at vi kom til å se og høre drømmemannen vår, så går alt helt galt, og alt går bare stikk motsatt vei. Har nesten ikke ord for hvor lei meg jeg var, jeg klarte ikke fortelle hva som hadde skjedd på skolen idag engang, jeg bare gråt. Og fikk nesten ikke frem ett ord da jeg fortalte det til pappa. Da vi var på vei til bilen etter krangelen med politiet, rant bare tårene nedover kinnene. Sitter her og nesten griner nå. Tenk! Det var kanskje den eneste sjansen vi hadde til å se ham, også blir vi bare kastet ut! 
 


Det var helt umulig å få seg frem i trafikken, alle løp bare ut i veien....Vi fikk også greie på senere på radioen at det var 5.000 mennesker på taket på Operaen, og 20.000 som stod utenfor og ikke fikk komme inn. Og senere skrev de på nettet at det var plass til 45.000 mennesker på Operataket. Så jeg skjønner ikke hvorfor skuffe alle de 20.000 som ikke kom inn?hahah, jeg måtte bare.... dere ser kanskje hvor mange folk det var bare i trappen... Og hvis dere ser det beinet som henger utforbi gjerdet, så var det ei jente som satt fast beinet, og brannvesenet måtte komme å skjære henne ut. 

 kjekken selv jo <333333333333333333333

Alle bildene er funnet på vg.no og video til konserten får du HER...

Men nå orker jeg ikke mer, er så sliten og trøtt at det ikke er mulig... Vi kom hjem i elleve tiden i går, og fikk ikke sove før halv ett. Og vi har matte tentamen i morgen i tillegg. Ønsk meg lykke til? :)

 

-Helene

Kategori: Helene
Skrevet: 31.05.2012, 21:25Kommentarer

02.06.2012, kl.00:41


''Det var til og med to gutter som la på svøm for å komme inn på Operataket, med det tok bare ett minutt, så kom politiet, bærte dem opp, og kastet dem på hode ut igjen....''

HAHA! Dette var bestevenna mine! Vi er store punk, metal og rock-fans, og liker egentlig ikke Bieber, men når det er gratis...


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits