SKREVET: 07.04.2012 / KLOKKEN: 22:48


(Helene som blogger)
Hei! Sitter og koser meg i senga med masse godteri fra Sverige. Det var en kjempe koselig tur vi hadde. På tirsdag dro vi hjemme fra klokka 12:00, så kjørte vi til campingplassen til Amalie og de, fordi faren hennes skulle bare male verandaen. Når han var ferdig med det, fortsatte vi kjøreturen mot Sandefjord, hvor båten kjørte fra. Båten gikk fra Sandefjord klokka 18:00. Etter to og en halv time med båt, var vi i Strômstad i Sverige. Da var det bare 5-10 minutter med bilkjøring så var vi på hotellet. 
 De to neste dagene var vi i badelandet, i sentrum og på Nordby senteret. I badelandet, eller kan vell egentlig ikke kalle det for et badeland. det var ikke så veldig stort, men ja! Det var det ekstremt gøy, skikkelig typisk meg og Amalie "verden"... Haha, det var ett sånn rom med en iskald dusj, og så var det ett sånn rør ved siden av, som det kom snø ut av. Og så var det ett rom som det var to benker lagd av fliser, som var dødsvarme. Og det satt vi i evigheter å bare snakket. Og tror det var minst 5 badstuer der... Ja og selvfølgelig et normalt basseng, og ett inn og ute boblebad. Har ingen anelse om hvor mange kopper med snø vi spiste tilsammen, men i løpet av en time, tror jeg kanskje vi gikk inn i det "snø rommet" minst 13 ganger. Også hadde vi snøball krig inni "badelandet". Og andre folk ikket bare rart på oss. 

Vi hadde dessverre ikke tid til å ta så veldig mange bilder, men vi fikk da noen. Har ikke de her, de er på speirefleksen til Amalie. 

 
Hotellet!


Ja, også er det jo påskeaften idag også! Jeg sov hos Amalie i natt, og når vi våknet så hadde moren til Amalie lagd påskerebus til oss. Hvor vi måtte ut i hagen og lete etter lapper, om hvor påskeegget lå. Det tok jo ikke lang tid før vi fant det da... 

 


Glad i deg søs! ♥
Tenkte kanskje jeg skulle klippe meg kort, eller hva synes dere?

 

-Helene

Kategori: Helene
Skrevet: 07.04.2012, 22:48Kommentarer

07.04.2012, kl.23:23


svr : tusentakk!


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits