SKREVET: 20.03.2012 / KLOKKEN: 21:38


(Helene som blogger)
Hei! Ååå, helga var helt sinnsykt bra! Vi reiste til Tønsberg klokka 16:00 på fredag og satt på buss i ca fire timer. Bussturen gikk helt sykt fort, og når vi kom frem så rakk vi akkurat ikke middagen. Huff, vi var så sultne, og det var ingen butikker som var åpne. Vi skulle legge oss klokka 23:00, men meg og hun jeg sove med, fikk ikke sove for den var 03:00, fordi vi lagg i senga og lo av den "kassa" vi hadde til TV. Og så gjorde vi partnerstunt med bamsen min i omtrent en time. Og så gikk vi igjennom hele programmet vårt ett par ganger.  Så vi fikk bare 3 og en halvtime søvn. Så var det konkurranse på lørdagen, det gikk drit bra. Er så stolt, programmet vårt gikk jo helt i dass, men seniorene var helt supre! De fikk da 2. plass i Elite Serien. Mens vi fikk 12. Haha, døde nesten da de ropte opp vårt navn. Men vi begynte jo på programmet vårt i midten av januar, så vi har bare holdt på i ca 2 måneder. 
Traff også blant annet Erica fra L0ve.blogg.no Og Voe (Emilie). Tok bilde sammen med Erica, men klarte å miste kameraet på NM, så de bildene har jeg ikke....
Derfor stjeler jeg noen fra Stine på facebook. Heheh!
 
Dere er herlige!
fine!♥


Banketten


VCT Explosion ♥


Beste trenere i verden! Glad i dere♥

Er så sykt lemster i lårene etter den syke treninga i går. Vi trente sammen med seniorene og de aller fleste fikk prøvd litt, og fikk kjenner følesen av å være flyer. To av flyerene i junior gjorde også store fremskritt, og fikk prøvd mye nytt. 

Meg i heel


Flyer Stine!


Pyramiden vår♥-Helene

Kategori: Helene
Skrevet: 20.03.2012, 21:38Kommentarer

20.03.2012, kl.21:41


wooow så fine dere var, og ikke minst flinke!


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits